Tidenes råd for strammere rumpe – med bilder før og etter

Dette er det beste tipset du har fått, det er jeg helt sikker på. Det gir et superraskt resultat. Du behøver ikke engang å anstrenge deg. Ville det ikke være for godt til å være sant at det finnes et triks som ALLE vil klare? Det er ingen som ikke får det til!

Før:

Dårlig bilde syns du kanskje. Det syns jeg også. Jeg valgte å bruke min pause på å ta disse bildene da det ikke var noen andre som ønsket pause på dette tidspunktet. Jeg kjedet meg og desverre kom jeg på at min rumpe burde vært strammet opp, der jeg satt meg ned og ikke merket at en duplokloss hadde smøget seg mellom rumpeballene mine i nedstigningen. På bildet over har du altså rumpestumpen før. Absolutt helt avslappet.

Etter :

Selv i denne buksa ser vel du også forskjell? Det gjør jeg. Prøv selv. Stå foran speilet. Naken. Det valgte jeg å skåne dere for nemlig, derfor denne buksa. Grunnen til ingen stram bukse? Fordi ingen av de passer. Knip sammen rumpeballene dine. Det kan lønne seg å ha dempet belysning, særlig om faren for appelsinhud og strekkmerker er der. Her er den faren absolutt tilstede. Jeg velger å gjøre det i mørket om jeg skulle finne på å gjøre det naken.

Du ser forskjell? Tok ikke et minutt engang. Ikke tren og bruk mange timer på å løfte vekter, trampe opp og ned på en stol. Knip, stram og vær glad for den forskjellen du selv ser og føler.

Advarsel! Anbefales ikke i svømmehallen. Det vil se noe anstrengt ut og det vil syntes at det ikke er trening og stoltramping som har bygd dette resultatet av en rumpe.

Leave a Reply