Skam dere TV3 – Jeg, småbarnsmor, ble ønsket på Paradise Hotell!

Jeg har de siste årene ikke fulgt med på Paradise Hotell. Hvor mange sesonger har vi hatt i Norge hittil? Nettopp. Er det på det samme hotellet eller har de endret location? Ser du? Jeg har ikke fulgt meg. Jeg fulgte med de to første sesongene. Jeg følte fra sofaen med en nyfødt baby inntil meg at jeg var en stor del av denne TV-serien. Jeg følte min tilstedeværelse under Pandoras Eske. I natt var jeg deltager i Paradise Hotell. TV3 ringte meg under middagsmekking. De ønsket meg dit fort. Jeg spurte hvorfor akkurat meg. Det kunne de lett svare på. Fordi jeg hadde så nydelig mammakropp. Mammakropp? En nydelig mammakropp i Paradise hotell? Ja de ønsket forandring. Nedbiti negler og med havregrøt i håret. Der jeg sto og stekte Siv Jensen i steike ovnen og hun på som en kalkun. Bare le. Jeg ler også. Jeg kom ned til Paradise i en paraplydrink. I lufta. Trengte ikke fly. Satt i glasset uten motor og uten vinger. Fikk skattekiste med tegnesaker som barna pleier å få på flyturer.

Jeg dukket opp på hotellet med babycall, røkelse og burka. De to siste er jeg litt usikker på grunnen til at ble pakket i den snertne hundevesken min. Jeg hadde ingen hund med meg. Jeg hadde barnet mitt. Babyen min. Som jeg ikke har lenger. De har blitt store. Derfor babycall selvfølgelig. Den babyen lå i min hundeveske med badedrakt, refleksvest (det var nok mørkt i Norge den dagen jeg dro) og med en vifte med bilde av brunost, polarbrød og hundrelapper på.

Neida. Jeg er ikke syk i hodet. Ikke på noen som helst måte. Det hender bare at hjernen tar seg en liten tur uten verken støttekontakt eller kompass, spesielt etter innsovning.

Leave a Reply