Til deg som deler Disney On Ice på Snapchat

Til deg ja, som har betalt dyre dommer for å dra på Disney On Ice for å se en liksom-Elsa på isen, en Minni med digert hode og skøyter. Et fantastisk show. Til deg som bruker all din energi disse par timene i en sal med hauger av blide, glade og noen trassige unger som vil ha syv bokser popcorn, ikke får bestemt seg i kassen med salg av “minner” og vil helst ha to venstrehendte Elsahansker. Jeg ønsker å gi en takk til dere som deler 42 filmer på Snapchat på my story, der man kan se din video så mange ganger man vil det neste døgnet etter publiseringen. Jeg bruker mine penger på en annen opplevelse for mine barn, for vi har nemlig nå vært på Disney On Ice flere dager på rad, hjemme i sofaen sammen. Til og med i pysjen. Jeg håper du fikk med deg showet for det gjorde vi! Takk.

Jeg takker for at jeg fikk se Olaf på skøyter. Jeg så gleden i min datters øyne da hun fikk se dette. Via min mobiltelefon. Eller.. vent. Via din mobiltelefon og derfor overført til min mobiltelefon. Vi ønsker oss gjerne tilbake neste år, behold min snap og bruk story for alt det er verdt. Vi følger med. Neste gang blir det kakao med marshmallows under showet. Det var nemlig noe som manglet.

Takk til deg som ble fanget av showet så det føltes helt nødvendig å dele dette med oss. Vi har jammen kost oss. Tenk så mange du har gledet ved å kjøpe billetter som du kanskje syns hadde en voldsom pris i utgangspunktet. Var det så ille når du nå ser hvor mange du kan ha gledet ved å ta beslutning om at Disney On Ice skulle bli vinterens store opplevelse for deg og dine barn. Og oss. Takk.

Leave a Reply