Endelig nye bilder av meg på scenen!

Det er deilig å være norsk i Elverum. Gårdagens show var helt fantastisk! Faktisk som forventet. Det er ikke hver gang man kan forvente det, men Ælverumm er noe helt eget. ( Ælverumm er for meg mer naturlig å skrive siden det er slik jeg uttaler det). Jeg koste meg fra jeg kjørte forbi Elgsstua. Jeg skulle forresten ønske det het Æljstua. Mer naturlig for meg å si. Igjen. Jeg har gledet meg som noen har fått med seg siden jeg sto på scenen der før jul.

Veldig gøy å få nye bilder fra scenen. Bildene av meg er tatt av en student fra Elverum, Cate Bell. Bildene av alt det andre på scenen er tatt av meg.

I går prøvde jeg en del nytt materiale og det fungerte som bare det. Jeg blir stolt over å arrangere et slikt arrangement og jeg blir takknemlig over at det jeg jobber med blir tatt å godt i mot. Mine groviser og mine historier fra mitt liv. Jeg gleder meg allerede til 16. Februar. Da kommer Sturla Berg Johansen blant annet og vi skal hygge oss nok en vinterkveld.

Etter showet i går kjørte vi opp til Campinga. Vi var jo halvveis. I dag er det skiturer og alpint. Spise middag på gapahuken som de kaller det. Jeg skal nyte en helg og gjøre den fantastisk. Fortsette helgen bra etter en nydelig start med show i går.

Nei jeg var ikke redd. Det er ikke derfor jeg holder i bordet. Akkurat på dette øyeblikket disse bildene ble tatt hadde jeg nok et snev av krystallsyken eller lignende.

Leave a Reply